Office is designed for IT company and located in an industrial building. The peculiarity of such premises is high ceilings, and structural elements. To preserve and highlight the existing architectural structures was created a light and bright interior with the use of comfortable elements of the Scandinavian style.

The first floor occupies an area of 850 square meters with capacity of 126 jobs.

The main element of an open planning became the center of the negotiating unit, which was purposely made of glass to maximize the daylight. Workplaces are located near the windows. Around the transparent cube was created a transit zones for convenient access to workplace.

One of the key points was to create two lounge areas with different functions. Rest area with landscapes and auditorium – a space where you can work, share ideas or just relax.

To achieve the Visual lightness of the overall writing style with geometric straight lines supported by soft rounded forms and furniture. Open space decorated in bright colours, which  highlighted and contrasted recreation area.

For the project were selected a light and pleasant texture, combined with industrial-style architecture of the room. Textiles pastel colors, clear glass, concrete, and wood veneer. The combination of soft forms and complex textures created a comfort in the open space Office.

(Українська) Дизайн прозорості офісу Києва