Офіс, спроектований для IT-компанії, розташований в промисловій будівлі. Особливістю таких приміщень є високі стелі та конструктивні елементи. Щоб зберегти та підкреслити існуючі архітектурні конструкції, створено легкий та світлий інтер’єр з використанням затишних елементів скандинавського стилю.

Офіс займає перший поверх площею 850м.кв. та розрахований на 126 робочих місць.

Головним елементом у відкритому плануванні став блок переговорних по центру, спеціально виконаний зі скла, щоб денне світло максимально наповнювало приміщення. Робочі місця розташовані білявікон по периметруо фісу, а навколо прозорого кубу створено транзитні зони для зручного доступу до робочих місць.

Одним з ключових моментів є створення двох лаунж-зон з різним призначенням. Зона відпочинку з озелененням та з лекторієм – простором, де можна працювати, ділитися ідеями або просто відпочивати.

Для досягнення візуальної легкості загальна стилістика з геометричними прямими лініями підтримана м’якими закругленими формами та меблями. Відкритий простір витримано у світлих тонах, на фоні яких виділяються та контрастують зони відпочинку.

Для проекту обрані легкі та приємні текстури, поєднані з індустріальним стилем архітектури приміщення. Текстиль пастельних кольорів, прозоре скло, бетонні покриття та дерев’яний шпон. Поєднання м’яких форм та складних текстур створюють затишок у відкритому просторі офісу.

Дизайн прозорості офісу Києва